Cum cumpar

Bine ati venit pe site-ul nostru!

Magazinul virtual www.lustre-candelabre.ro va ofera posibilitatea de a achizitiona un produs intr-un mod simplu si transparent respectand pasii de mai jos:

    1. Alegeti produsele dorite 

    2. Cititi cu atentie specificatiile tehnice si pretul - in cazul in care aveti neclaritati nu ezitati sa ne contactati pe mail: info@lustre-candelabre.ro. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil, maxim 48 h in cazuri exceptionale.

    3. "Adauga in cos" produsele dorite. Puteti da click pe cosul de cumparaturi pentru a vedea din nou produsele comandate, preturile, de asemenea pentru a modifica produsele comandate. Folositi butonul "Continua cumparaturile" in cazul in care doriti sa adaugati alte produse. Daca doriti sa modificati numarul de bucati comandate dintr-un reper, direct din cosul de cumparaturi, faceti modificarea si apasati butonul de albastru de "Actualizare".

        Daca detineti "cupon de reducere" sau "voucher cadou" puteti sa-l activati in "cosul de cumparaturi. 

    4. Finalizati operatiunea - butonul "Finalizare" - comanda se transmite automat pe mail: comenzi@lustre-candelabre.ro. Nu uitati sa completati datele dumneavoastra de contact (sau autentificati-va daca aveti un cont deja la noi).

    5. Un consultant din partea noastra va va contacta pentru a definitiva comanda. Veti primi din partea noastra toate informatiile privitoare la termenul de livrare si modalitatea de plata.

COPYRIGHT © 2010 ELECTRIC GROUP SRL. ALL RIGHTS RESERVED.